fbpx
13.8 C
Milano
21. október 2021., csütörtök

Kezdőlap Adatvédelmi irányelvek

Adatvédelmi irányelvek

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

A kényes adatok feldolgozásáról szóló 13/196 törvényerejű rendelet 2003. cikke szerinti tájékoztatás:

Kedves látogató,

A személyes adatok feldolgozása során a személyek és más személyek védelméről szóló 196/2003 törvényerejű rendelet értelmében az Önre vonatkozó információk feldolgozása a helyesség, a jogszerűség és az átláthatóság elvein, valamint az Ön titkosságának és jogainak védelmén alapul.

A fent említett rendelet 13. cikke értelmében ezért a következő információkat nyújtjuk Önnek.

1. Az Ön által megadott bizalmas adatokat a következő célokból dolgozzuk fel:

Informatív e-mailek küldése.
Ajánlatok és kedvezmények küldése.
Hírlevelek küldése az Ön által megadott e-mail címre.

2. A kezelést a következő módszerekkel hajtják végre: manuálisan és számítógéppel

3. Az adatszolgáltatás kötelező, és az ilyen adatok megadásának bármely megtagadása a szerződés teljesítésének elmaradásához és / vagy a kapcsolat folytatásához vezetne.

4. Az adatokat nem közlik más alanyokkal, és nem is terjesztik

5. Az adatkezelő: Studio Color di De Vincentiis Regalino, Via Da Denominare 1, 15 - 65020 Turrivalignani (PE), e-mail [e-mail védett]

- Reklám -


6. Bármikor gyakorolhatja az adatkezelővel szemben támasztott jogait a 7/196 törvényerejű rendelet 2003. cikke alapján, amelyet az Ön kényelme érdekében teljes egészében reprodukálunk:

196. sz. Törvényerejű rendelet,
7. cikk - A személyes adatokhoz való hozzáférés joga és egyéb jogok

(1) Az érdekelt félnek joga van megerősítést szerezni a rá vonatkozó személyes adatok létezéséről vagy hiányáról, még akkor is, ha azokat még nem rögzítették, és közlésüket érthető formában.

(2) Az érdekelt félnek joga van megszerezni a jelzést:

a) a személyes adatok eredete;
b) a feldolgozás céljait és módszereit;
c) az elektronikus eszközökkel végzett kezelés esetén alkalmazott logika;
d) az 5. cikk (2) bekezdése alapján kinevezett tulajdonos, menedzser és képviselő személye;
e) azok az alanyok vagy alanyok kategóriái, akikkel a személyes adatok közölhetők, vagy akik megismerhetik őket az államban kijelölt képviselő, vezetők vagy ügynökök.

(3) Az érdekelt félnek joga van megszerezni:

a) az adatok frissítése, helyesbítése vagy, ha érdekli, integrálása;
b) a törvény megsértésével feldolgozott adatok törlése, névtelenné alakítása vagy blokkolása, beleértve azokat is, amelyeket nem szükséges megőrizni az adatok gyűjtése vagy későbbi feldolgozása céljából;
c) annak igazolása, hogy az a) és b) pontban említett műveletekre - azok tartalmát tekintve is - felhívták a figyelmet azokra, akiknek az adatokat közölték vagy terjesztették, kivéve azt az esetet, amikor ez a teljesítés megtörtént lehetetlennek bizonyul, vagy olyan eszközök használatával jár, amelyek nyilvánvalóan aránytalanok a védett joggal.



(4) Az érdekelt félnek jogában áll részben vagy egészben kifogást emelni:

a) jogos okokból a rá vonatkozó személyes adatok feldolgozására, még akkor is, ha ez releváns a gyűjtés célja szempontjából;
b) az őt érintő személyes adatok reklám vagy közvetlen értékesítési anyagok küldése, illetve piackutatás vagy kereskedelmi kommunikáció céljából történő feldolgozására.



Vásároljon forgalmat a webhelyén